Picture for category Istoric
Istoric

Dux MD Pharma Solutions a luat naștere în anul 2015, fiind un demers natural, dar curajos, pentru cei doi fondatori care au o bogată experiență profesională în domeniul farmaceutic. La baza acestei companii stau câteva principii clare, care asigură creșterea și dezvoltarea acesteia și, în mod implicit, a serviciilor pe care le oferă.

 

Transparența, libertatea și noutatea sunt cuvintele cheie. Dux MD Pharma Solutions își propune să actualizeze principiile de lucru din companiile de profil prin implementarea ideilor venite din activitatea efectivă de lucru cu clientul, pacientul, partenerul sau chiar concurentul, combinând munca de birou cu cea de teren. Astfel, principiile clasice, care se dovedesc a fi eficiente se păstrează iar la acestea se adaugă inovarea și adaptabilitatea.

 

După înființarea firmei a urmat o perioadă de organizare și structurare a obiectivelor și a bugetelor, dar și o negociere cu posibilii furnizori pentru viitoarele parteneriate. În anul 2016, în portofoliul Dux MD Pharma Solutions au intrat doi furnizori, unul din Regatul Unit și unul din Germania. Indicațiile produselor aveau ca țintă două arii de interes diferite:

 

  • Testarea pieței cu produse inovative. Obiectivul era ca produsele la mare căutare în alte țări să ajungă pe piața din România, cu indicație către masa populației. 

 

Un bun exemplu este un produs pentru prevenție împotriva virusurilor și bacteriilor. A fost indrodus în România primul spray oro-nazal care putea fi administrat atât în nas, cât și în gură, încadrat în categoria dispozitivelor medicale, cu o compoziție din ingrediente naturale. Eficiența sa a fost demonstrată prin mai multe studii clinice, având o acțiune dublă de creare a unei bariere împotriva aderenței, dar și un mecanism de eliminare, eficient împotriva mai multor tipuri de tulpini de virusuri. În perioada de pandemie ar fi fost un real succes, dacă și piață ar fi fost pregătită la vremea respectivă pentru un astfel de produs și pentru un astfel de principiu și concept, cel al prevenției.

 

  • Pătrunderea către o piață de nișă, cea a clinicilor de FIV, cu produse ortomoleculare. În țări precum Germania, există chiar o ramură a medicinei ortomoleculare care studiază principiul de prevenție și tratament al afecțiunilor printr-un aport adevcat de micro și macronutrienți. Aceste produse au demonstrat eficiență, iar medicii din aceste clinici au manifestat o deschiderea mai mare față de inovație această ramură a medicinei ortomoleculare.

 

Următoarea perioadă a reprezentat anii de dezvoltare ai companiei. Adoptând un ritm de creștere progresiv și sigur, Dux MD Pharma Solutions a reușit să își găsească un loc în piață, printre multe companii de profil și printre marile multinaționale cu bugete mari de marketing și cu un număr mare de angajați. În acești ani s-au conturat clar principii legate de modul de lucru, de echipă, de reacția consumatorului și de profilul acestuia, dar și direcțiile în care compania să își îndrepte atenția.

 

Astfel, în anul 2019 portofoliul Dux MD Pharma Solutions a crescut. Parteneri din Italia, Letonia, Suedia și Israel au venit cu produse din arii noi precum Ginecologie și Urologie.

Picture for category Misiune
Misiune

Transparența, libertatea și notatea au stat la baza înființării Dux MD Pharma Solutions și continuă să fie pilonii principali și rațiunea pentru care compania există. Continuăm în direcțiile stabilite, dar suntem conștienți că fiecare zi este o nouă șansă să învățăm și să devenim tot mai buni. De aceea, diversificăm clar serviciile pe care le putem oferi partenerilor interesați de colaborări stabile și sustenabile. Ne adapt nevoilor acestora și le oferim servicii calitative, realizate de către personal specializat, care beneficiază de o experiență de 30 ani  în domeniu.

Picture for category Află mai multe
Află mai multe

Anul 2020 a fost un an diferit pentru noi toți și anul care pentru noi,  Dux MD Pharma Solutions, a fost un test. Adptabilitatea și deschiderea către nou au fost încercate și, încă o dată, am reușit să demonstrăm că se poate. Anul pandemiei cu SARS-Cov-2 reprezintă, pentru noi, anul finalizării aplicației de management a relației cu clienții și de accelerare a proceselor de digitalizare în cadrul companiei. Astfel, am reușit să ne adaptăm mai ușor noilor schimbări cu care mediul economic din întrega lume s-a confruntat.

 

Acum, trecem într-o nouă etapă și considerăm că fiecare proiect început și finalizat a fost un pas către maturizarea și creșterea stabilității companiei pe piața în care activează.