Publicat pe Lasă un comentariu

Conferinta anuala a Societatii Germane de Urologie

Conferinta anuala a Societatii Germane de Urologie

Scris de Dr. rer. nat. Birgit Wogatzky

Mai mult de 6300 urologi din Germania si o gama larga de alte tari au participat la cel de-al 68-lea Congresul al Societatii Germane de Urologie (Deutsche Gesellschaft für E.V. Urologie (DGU)) in 28 septembrie – 1 octombrie, 2016, la Centrul de Congrese din Leipzig, Germania. Evenimentul anual este cea mai importanta conferinta de Urologe din Germania si la nivel global al trei-lea cel mai mare congres de acest gen.

In acest an, motto-ul sau a fost „economie – medicina – calitate”. Care reflecta spectrul larg de sarcini in urologie, mai mult de 160 de prelegeri stiintifice au oferit noi perspective actuale pentru cercetare si terapie. Se concentreze din acest an pe alte subiecte cu privire la terapia imunitatii in cancerul de rinichi si vezica urinara precum si de vizualizare a cancerului de prostata.

Cu toate acestea, nu au fost numai medici care au venit la centrul de congrese. Pacientii ar putea obtine informatii cu privire la abordarile terapeutice actuale, „ajutor de decizie pentru cancerul de prostata”, precum si optiuni de ingrijire preventiva. Initiativa „urolog pentru o zi” prevede posibilitatea pentru aproximativ 100 de studenti absolventi de a afla mai multe despre profilul profesional al unui urolog. Nu in ultimul rând, mai mult de 800 de asistente medicale au participat la congres simultan pentru asistenta medicala urologica.

Participantii la Congres care au vizitat expozitia industriala au avut ocazia sa se familiarizeze cu cele mai recente evolutii si produse de farmacie si tehnologie medicala. Echipa Fertilovit® a fost prezent cu un stand, oferind informatii cu privire la posibilitatile de a sprijini pacientii in ceea ce priveste fertilitatea masculina prin sustinerea si/sau imbunatatirea acesteia folosind Fertilovit®Mplus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *