Cum comand

Cum comand?

 

Pentru a comanda online nu este obligatoriu sa iti creezi un cont pe site-ul duxmd.ro, poti comanda si fara cont.

Pasul 1

Cauta produsul dorit – poti cauta produsul dorit cu ajutorul campului special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din maniul din bara principala de sus, in sectiunea “Magazin”.

Dupa ce ai gasit produsul pe care il doresti apasa pe butonul „Adauga in cos”. Produsul va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi si va fi afisata fereastra cu toate produsele aflate in cosul tau. De aici ai posibilitaea de a continua cumparaturile sau de a finaliza comanda.

Pasul 2

Pentru a vedea ce produse ai selectat in cosul de cumparatur, in partea de sus ai afisat cosul de cumparaturi cu totalul produselor selectate si costul lor, iar prin click pe aceasta linie se va deschide o scurta lista a produselor. La finalul acestei liste ai doua butoane: „Actualizare cos” si „Finalizeaza comanda”.

Pasul 3

Dupa ce ai adaugat toate produsele pe care vrei sa le cumperi apasa butonul „Finalizeaza comanda”.

Pasul 4

In noua pagina care se va incarca ai posibilitatea de a alege sa-ti faci un cont nou, sa comanzi fara cont sau sa te autentifici in cazul in care ai deja un cont la noi, dupa care, in functie de optiunea aleasa, va trebui sa completezi detaliile de facturare, livrare si modalitatea de plata.