Publicat pe Lasă un comentariu

DIETA PENTRU FERTILITATE

DIETA PENTRU FERTILITATE

Scris de Dr. rer. nat. Birgit Wogatzky

Bunul simț ne spune că ceea ce mâncăm și modul în care trăim afectează sănătatea și starea noastră de bine. Potrivit unor cercetări noi, este de asemenea esențial pentru concepția și pentru o sarcină sănătoasă.

Nu numai că un stil de viață sănătos contribuie la oferirea unui mediu sănătos viitorului copil încă de la bun început, dar ajută și la evitarea problemelor de fertilitate: în conformitate cu datele din Studiul de sănătate al asistenților americani, marea majoritate a cazurilor de infertilitate asociate tulburărilor de ovulație pot fi Atribuite dietei dezechilibrate, inactivității și excesului în greutate. Pe de altă parte, schimbările în stilul de viață și alimentație, asociate cu suplimentele de micronutrienți, pot face o diferență majoră și pot îmbunătăți considerabil șansele de a rămâne însărcinate!

O dietă pentru crștera fertilității constă într-o dietă sănătoasă și echilibrată, cu accent special pe anumite alimente care s-au dovedit a fi benefice pentru concepție și sarcină sănătoasă, în timp ce se vor elimina alimentele care pot afecta negativ fertilitatea dumneavoastră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *