Publicat pe Lasă un comentariu

Fertilovit® la ESHRE

Fertilovit® la ESHRE

Scris de Dr. rer. nat. Birgit Wogatzky

Astazi, ne uitam inapoi la reuniunea anuala din acest an al Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie (ESHRE), in frumosul Helsinki / Finlanda in data de 3-6 iulie 2016. Din nou, a fost o experienta de inspiratie plina de noi aspecte medicale si stiintifice (si multa distractie, de asemenea)!

Echipa Fertilovit® a fost prezenta cu un stand de 18 mp aproape de zona de catering si sa bucurat de mult interes si feedback pozitiv de la medici si embriologi deopotriva. Profitam de oportunitate si multumim tuturor inca o data pentru vizita la standul nostru si feedback-ul lor valoros!

ESHRE 2016 – mai mult decat un eveniment european

In timpul ceremoniei de deschidere a Kersti Lundin, Presedinte al ESHRE, a anuntat ca inregistrarile pentru ESHRE 2016 erau deja peste 9600 si s-ar ajunge cu siguranta 10.000. Participarea precum si observatiile abstractelor (1764 in 2016) au crescut uimitor de la prima reuniune din 1984 (500 inregistrari). Nu uimitor, reuniunea anuala ESHRE a devenit, de fapt, nu una european, ci un eveniment global, cu un numar tot mai mare de participanti din China, India si Japonia. Aceasta tendinta se reflecta si in prezenta (in 2016 India, a avut cei mai multi participanti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *