Publicat pe Lasă un comentariu

Homeopatia si dorinta pentru copii

Homeopatia si dorinta pentru copii

Scris de Ute Schechinger

Homeopatia este bine cunoscuta si stabilita ca optiune terapeutica blanda si inofensiva, dar poate ajuta si in privinta dorintei de a avea copii?

Diverse studii efectuate la departamentul de ambulatoriu al clinicii de ginecologie de la Universitatea din Heidelberg / Germania, care au fost sustinute de catre Carstens-fundatie (www.cartsens-stiftung.de/artikel/homoeopathie-bei-weiblichen-fruchtbarkeitsstoerungen.html) arata , ca homeopatia poate fi intr-adevar, de ajutor la pacientii de sex feminin cu probleme de fertilitate. In comparatie cu terapia conventionala, este mai putin stresanta si cu greu apar efecte secundare.

Un tratament homeopatic este o terapie in timp solicitanta si individualizata. In timpul tratamentului, medicamentul homeopatic cel mai potrivit poate schimba diferite momente. Prin urmare, ar trebui sa va  gaseasiti un expert cu experienta in homeopatie.

Cu toate acestea, un lucru se aplica oricarui tratament homeopat: modul de a lua medicamente si anumite reguli de comportament in timpul tratamentului.

Medicamente homeopate sunt de obicei luate fie cu 10 minute inainte sau dupa masa, in unele cazuri, intre mese sau inainte de culcare.

Tabletele si globulele se topesc in gura, picaturile sunt luate cu apa. Globulelor si picaturile sunt adecvate pentru persoanele cu intoleranta la lactoza. Comprimatele contin lactoza.

Lingurile de metal trebuie sa fie evitate in procesul de adminisatrare al produsele homeopate.

Uleiul esential de menta poate afecta efectul medicamentelor homeopate si trebuie sa fie evitat in timpul tratamentului. Asigurati-va ca folositi pasta de dinti si apa de gura fara menta.

In acelasi timp, recomandarile pentru cafea sunt mai putin stricte, cu toate acestea, ar trebui sa existe un decalaj de timp intre consumul de cafea si momentul in care se ia medicamentul homeopat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *