Picture of OCON - Iub Ballerine
OCON - Iub Ballerine

OCON Healthcare dezvoltă, produce și comercializează produse inovatoare pentru sănătatea femeilor pe baza platformei proprii IUB ™ (Bilă Intra Uterină). IUB ™, fabricat dintr-un aliaj super-elastic Nitinol, este un dispozitiv ideal pentru contracepția fără hormoni sau cu alte medicamente intrauterine. Primul produs OCON, IUB ™ Ballerine®, este un contraceptiv pe termen lung, intrauterin, fără hormoni, pe bază de cupru. IUB ™ Ballerine® este aprobat CE, indicat pentru 5 ani de utilizare și este disponibil în 24 de țări din Europa, Africa de Sud și Israel. Compania dezvoltă, de asemenea, un portofoliu inovator de produse care utilizează cadrul IUB ™ pentru indicații suplimentare, inclusiv sângerări uterine anormale și infertilitate.

Picture of Gonadosan
Gonadosan

Gonadosan - în spatele acestui nume se află o tânără companie elvețiană -austriacă care se concentrează pe o viață nouă. Ceea ce mulți nu știu: îngrijirea medicală preventivă începe înainte de concepție! Cu o echipă interdisciplinară și în colaborări internaționale, se lucrează intens la cercetarea și dezvoltarea conceptelor inovatoare ortomoleculare. Preparatele de micronutrienți specifice și complexe oferă un sprijin nutrițional științific pentru bărbați și femei. Compoziția produselor este special concepută și adaptată cerințelor nutriționale ce apar în diferinte afecțiuni împiedicând concepția naturală - produsele Gonadosan oferă suportul nutrițional optim!

Picture of Shedir Pharma
Shedir Pharma

Shedir Pharma® este o companie multinațională care face parte din holdingul internațional Shedir Pharma® Group. Este specializată în producția și comercializarea de suplimente alimentare, produse cosmetice și dispozitive medicale. Produsele companiei sunt rezultatul muncii constante a unei echipe de specialiști implicați în cercetarea și dezvoltarea formulărilor inovatoare și eficiente. Fiecare produs își propune să îmbunătățească bunăstarea oamenilor: acesta este motivul pentru care fiecare produs este supus unui proces îndelungat de testare și analiză atentă menite să asigure eficacitatea și calitatea acestuia. Pacientul este întotdeauna în centru. De la politica companiei la acțiunea consilierului științific medical individual, toate activitățile sunt ghidate de atenția către consumator și de protecția acestuia.

Picture of Intimina
Intimina

Intimina este un brand suedez care oferă prima și singura gamă de produse dedicate exclusiv tuturor aspectelor sănătății intime a femeilor. Misiunea echipei Intimina este de a oferi o gamă cuprinzătoare de produse și cunoștințe medicale verificate pentru femeile aflate în fiecare etapă a vieții, de la prima menstruație până dincolo de menopauză. Fiind un brand global, disponibil în marile lanțuri de farmacii, cabinete medicale și online, Intimina s-a impus ca o parte esențială a bunăstării intime a femeilor.

Picture of Sole Pharma
Sole Pharma

Solé Pharma® Healthcare este o companie farmaceutică din Letonia, care fabrică produse farmaceutice de înaltă calitate în strânsă colaborare cu medici, farmaciști și institute științifice, garantând o calitate excelentă și o abordare individuală pentru fiecare client, distribuitor și partener. Datorită unei echipe de profesioniști și a unui spațiu de producție modern, portofoliul Solé Pharma® Healthcare include peste 50 de formule diferite, inclusiv mărci recunoscute la nivel mondial. Produsele Solé Pharma® conțin aminoacizi, extracte din plante, vitamine și microelemente care s-au dovedit a fi eficiente în studiile clinice și în practica zilnică. Datorită departamentului științific, Solé Pharma® Healthcare dezvoltă noi formule în fiecare an, luând în considerare nevoile individuale ale fiecărei țări. Compania a câștigat reputația internațională pentru dezvoltarea continuă și cooperarea eficientă, care a fost stabilită în 20 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Compania se concentrează pe dezvoltarea și producția de produse originale de înaltă calitate bazate pe cea mai recentă tehnologie științifică. Misiunea Solé Pharma® este de a îmbunătăți calitatea vieții oferind produse farmaceutice originale de înaltă calitate. Viziunea Solé Pharma® este de a deveni unul dintre cei trei producători de produse farmaceutice de top din Europa.

Picture of Catena
Catena

Catena este cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas. Bazele Catena au fost puse în anul 2000, prin achiziția pachetului majoritar al fostei societăți de stat Argesfarm. (sursă: Wikipedia.org)

Picture of Farmacia Tei
Farmacia Tei

Business-ul Farmaciei Tei a pornit de la o singură farmacie deschisă de antreprenoarea Roxana Maftei în Bucureşti, în 1992, iar în prezent a ajuns pe locul al cinci-lea în retailul farmaceutic cu şase locaţii.(sursă: businessmagazin.ro)

Picture of Bebe Tei
Bebe Tei

Din Farmacia Tei s-a desprins business-ul Bebe Tei, primul supermarket cu articole pentru copii, deschis în zona de vest a Capitalei în 2013. Bebe Tei vinde produse pentru copii, lapte praf, pamperşi, dar şi dermatocosmetice şi produse precum cărucioare şi paturi pentru copii. (surse: zf.ro)