Publicat pe Lasă un comentariu

Pentru ca stilul de viata conteaza … Fertilovit® alearga pentru caritate la ESHRE

Pentru ca stilul de viata conteaza … Fertilovit® alearga pentru caritate la ESHRE

Scris de Dr. rer. nat. Birgit Wogatzky

Alegerile sanatoase pot face o mare diferenta, mai ales in ceea ce priveste fertilitatea. Ca o echipa dedicata promovarii fertilitatii si alegeri sanatoase, Fertilovit® a fost mandru sa sponsorizeze o echipa internationala de alergatori pentru ESHRE 2016 caritate rula.

In seara zilei de luni, 4 iulie 171 participanti ESHRE din intreaga lume s-au adunat in spatele locul de desfasurare al congresului pentru un warm-up la cursul “Cursa 5 km”. Cu 18 participanti, suntem mandri sa spunem ca Fertilovit® a sponsorizat cea mai mare echipa de rulare din acest an!

Ne-ar dori sa le multumim tuturor participantilor si sa-l felicit pe dl Simon Pavlovic / Austria privind performantele sale excelente. Cel mai rapid membru al echipei Fertilovit® a terminat al 13-lea, cu 22:01 minute!

Felicitari, de asemenea Dr Frosso Kessopoulou de la Atena / Grecia pentru a castiga un aparat de fotografiat go!pro HERO.

Deci, de ce nu ni te alaturi anul viitor? Adu-ti pantofii de alergat si a alerga cu noi la ESHRE Geneva din 2 pana la 05 iulie 2017!

Fertilovit®F PCOS

ESHRE, desigur, a prezentat oportunitatea perfecta de a introduce cel mai recent plus fata de gama Fertilovit® de nutraceutice state-of-the-art pentru pacientii cu probleme de fertilitate: Fertilovit®F PCOS

Acest aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, a fost adaptat pentru a satisface nevoile nutritionale specifice ale pacientilor cu ovare polichistice, tintind 5 dintre probleme majore in in cazul ovarului polichistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *