Publicat pe Un comentariu

Produsele profilactice

Preventia

Produsele profilactice

Preventia este un termen foarte des intalnit in ultima perioada. Cu toate acestea sunt foarte putine informatii legate de modalitatea in care se poate realiza acest lucru.

De regula, modalitatea de preventie adoptata de catre persoanele ce traiesc in Romania poate fi impartita in trei categorii:

 • preventia folosind suplimente alimentare pentru intarirea sistemului imunitar
  • acest lucru fiind foarte greu de demonstrat, iar rezultatele depind de fiecare data de structura fiecarui individ
 • preventia folosind metode traditionale
  • cum ar fi ceaiurile, diverse fructe sau legume ce pot ajuta la stabilirea unor imbunatatiri la nivelul modului de functionare al fiecarui organism in parte
 • preventia realizata prin evitarea mediilor ce pot duce la contaminarea cu virusuri / bacterii
  • ex spatii aglomerate, sali de curs, etc
 • adoptarea unor masuri de igiena mai serioase
  • protejarea prin adoptarea unei vestimentatii corespunzatoare sezonului in care ne aflam

Concluzia pe care putem sa o extragem din modalitatile de preventie a imbolnavirii noastra sau a celor dragi sunt cunoscute si incercate macar o data de fiecare dintre noi.

Din pacate, nu de fiecare data reusim sa depasim sezonul epidemiilor fara a ne imbolnavi macar o data.

Pentru a putea fi in linie cu inovatia, care se realizeza si la nivel medical, cercetatorii din Marea Britanie au dezvoltat un produs nou, sub forma de spray care actioneaza imediat, durata efectului fiind de pana la 4ore si poate fi administrat atat la nivelul cavitatii nazale cat si la nivelul cavitatii bucale. Spray-ul poate fi administrat atat adultilor cat si copiilor cu varsta de peste 5 ani. Gustul este usor mentolat iar in momentul administrarii la nivelul nasului poate genera o usoara senzatie de disconfort – care poate fi resimtia ca fiind suportabila sau nu in functie de utilizator. Pentru obtinerea unei protectii totale se recomanda folosirea produsului atat la nivelul cavitatii bucale cat si la nivelul cavitatii nazale.

Acest produs inovativ este 100% natural si se gaseste azi si in farmaciile din Romania.

Un comentariu la „Produsele profilactice

 1. Este un produs foarte eficient.l am folosi si nu am avut probleme cu virozele din acest sezon protejind astfel si membrii familiei mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *