Publicat pe Lasă un comentariu

Barbatii subfertili beneficiaza de suplimentare antioxidanta – abordarea pe termen lung este cheia!

Barbatii subfertili beneficiaza de suplimentare antioxidanta – abordarea pe termen lung este cheia!

Written by Dr. rer. nat. Birgit Wogatzky

Fertilovit® Mplus este singurul preparat antioxidant disponibil care ofera o abordare pe termen lung pentru combaterea stresului oxidativ la barbati subfertili. Este partial acoperit, utilizarea partiala de precursori pentru a stimula sinteza endogena antioxidanta, care contribuie la acest efect.

Studiile arata: luand preparatul patentat Fertilovit® Mplus timp de 3 luni, poate imbunatati in mod semnificativ parametrii spermatici. Si acest lucru nu este valabil doar pentru parametrii OMS de analiza ai lichidului seminal, dar, de asemenea si pentru vacuolizarea capului spermatic determinata prin examinarea spermei organelle de morfologie motile (MSOME).

In special barbatii cu afectare puternica a calitatii materialului seminal, cum ar fi oligoasthenoteratozoospermia idiopatica (OAT) beneficiu notabil: studiile arata ca suplimentarea cu Fertilovit® Mplus poate creste procentul de sperma MSOME clasa I si poate sa conduca la o imbunatatire semnificativa a motilitatii spermatozoizilor, cat si a numarului total al acestora.

Avand in vedere relatia dintre calitatea materialului seminal pe de o parte si a speciilor reactive de oxigen pe de alta parte, modificarile observate in parametrii spermei arata ca o suplimentare antioxidanta si cu micronutrienti impreuna cu o abordare pe termen lung are un beneficiu remarcabil pentru pacientii care au parametrii spermei restrictionati.

Referinte:

Barbara Wirleitner, Pierre Vanderzwalmen, Astrid Stecher, Dietmar Spitzer, Maximilian Schuff, Delf Schwerda, Magnus Bach, Birgit Schechinger, and Nicolas Herbert Zech. Suplimentarea Dietetica a Antioxidantilor imbunatateste calitatea spermei in cazul pacientilor IVF din punct de vedere al motilitatii, numarului de spermatozoizi, si vacuolizarea nuceara Int. J. Vitam. Nutr. Res., 82 (6), 2012, 391 – 398

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *