Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru utilizarea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Folosirea acestui site, inregistrarea ca utilizator, lansarea comenzilor si trimiterea de mesaje implica automat acceptarea prevederilor de mai jos. In caz contrar puteti parasi acest website.

Sunteti de acord si acceptati ca putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau putem intrerupe orice activitate,fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam ,respectiv nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati aceste site-uri sau luati in considerare informatia gasita acolo.

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului,fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea privind prezentarea produselor pe site:

Nu oferim in nici un fel garantie ca produsul/serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorul site-ului in orice moment fara o informare prealabila.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Imaginile prezentate pe site au caracter exemplificativ.
Produsele pot sa difere fata de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, aspectului, in functie de browser-ul si performantele monitorului fiecarui client. SC Dux MD Pharma Solutions SRL-D isi rezerva dreptul de a modifica disponibilitatea produselor si caracteristicile acestora.

Preturile
Preturile afisate nu includ costurile de transport. Pretul pe care il veti avea de platit la livrarea produselor este cel comunicat la confirmarea ferma a comenzii dvs (telefonic sau prin email).
Produsele prezentate in promotii sunt valabile in limita stocului disponibil.
Modificarea preturilor produselor se poate face oricand, in functie de modificarile de pret comunicate de catre furnizori sau in functie de strategia de pret a SC Dux MD Pharma Solutions SRL-D. Acest lucru se va face fara o informare prealabila.

Returnarea produselor:
Produsele achizitionate (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare in termen de 14 zile de la primirea produsului sau de la incheierea contractului, fara a i se percepe penalitati.
Produsele nu trebuie sa fie deteriorate,trebuie sa aiba ambalajul original intact si sa fie insotite de toate documentele cu care au fost livrate. Distrugerea sau ruperea ambalajelor atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC Dux MD Pharma Solutions SRL-D nu poate fi facuta raspunzatoare.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului,care poate opta pentru orice tip de serviciu de curierat.

Avand in vedere faptul ca anumite produse ( alimente/suplimente ) se pot degrada/deteriora rapid in cazul in care nu sunt respectate conditiile pastrarii lor sau care nu au ambalajul intact/nedeteriorat, acestea nu se vor putea returna, respectand exceptia prevazuta de art.16 din OUG 34/2014.

ATENTIE: Rambursarea contravalorii produselor returnate se face doar dupa verificarea si confirmarea de catre vanzator a starii produselor, a ambalajului original si a documentelor care au insotit produsul, in maxim 14 zile de la data inregistrarii returului.
Orice astfel de cerere/notificare referitoare la retur se va trimite datata si semnata la adresa de email: office@duxmd.ro
Transportul si livrarea comenzilor

Coletele vor fi sigilate si vor fi insotite de facturile aferente.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac de catre client in momentul livrarii, se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Se pot livra colete si la o adresa diferita fata de cea a persoanei care a efectuat comanda pe site (ex. la birou). In acest caz adresa va fi specificata de catre client in sectiunea „Adresa de livrare” si va fi insotita de numele, prenumele si numarul de telefon ale persoanei care va primi livrarea la adresa respectiva.

Se livreaza comenzi doar pe teritoriul Romaniei.
Comenzile cu o valoare de peste 137 lei (TVA inclus) vor fi livrate gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei.
Costul transportului comenzilor, care nu depasesc 137 lei (TVA inclus) va fi comunicat telefonic sau prin email.
Livrarea se poate efectua in aceeasi zi sau in maxim 48 ore, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc sau de alti factori externi (conditii meteorologice, sarbatori legale, programul firmei de curierat etc).

Confirmarea exacta a livrarii comenzii este facuta prin intermediul unui SMS care este transmis automat clientului in momentul preluarii coletului din depozitul firmei de curierat.

Siguranta datelor

Va asteptam pe www.duxmd.ro pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs.